Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر،محمد حسین ولدخانی مدیر عامل شرکت تولید کننده محصولات حوزه اینترنت اشیا گفت: این شرکت دانش‌بنیان به صورت تخصصی در زمینه هوشمندسازی تجهیزات الکتریکی مورد استفاده در ساختمان مسکونی، فعالیت می‌کند.

ولدخانی گفت: یکی از محصولات دانش‌بنیان این شرکت، نوع خاصی از آیفون تصویری است که بر اساس فناوری VOIP کار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع همان‌گونه که تلویزیون‌های قدیمی دارای لامپ تصویر به تلویزیون‌های مدرن دارای ال سی دی تبدیل شده‌اند. ما نیز در این شرکت به کمک فناوری VOIP آیفون تصویری‌های مدرن و هوشمندی تولید کرده‌ایم که از ویژگی‌های خاصی برخوردار هستند.

مدیر عامل شرکت، ضمن تاکید بر ویژگی‌های بازار اینترنت اشیاء در ایران گفت: از طریق یک اپلیکیشن که روی گوشی تلفن همراه نصب شده است، می‌توان مشاهده کرد که چه کسی زنگ درب خانه شما را می‌زند و با او صحبت کرد.  این محصول با یک پنجم قیمت محصول مشابه خارجی در ایران عرضه می‌شود. در این شرکت همچنین محصولات هوشمند بسیاری مانند سنسورهای هوشمند سرمایش و گرامایش و نورپردازی هوشمند ساختمان، تولید می‌شود.

این فعال دانش‌بنیان در ادامه گفت: شاید برخی فناوری‌های حوزه الکترونیک در ایران تولید نشود، اما باید به این نکته توجه کرد که بسیاری از کشورهای توسعه یافته نیز لزوماً همه اجزاء مرتبط با فناوری الکترونیک و اینترنت اشیاء را در داخل کشورشان تهیه نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند برخی از این قطعات را از طریق واردات تامین کنند.

وی افزود: با وجود این، منابع انسانی بسیار درخشانی در حوزه الکترونیک در کشور ما وجود دارد. در همین شرکت، ما به کمک جوانان متخصص توانسته‌ایم، محصولاتی را تولید کنیم که در هیچ کدام از کشورهای همسایه تولید نمی‌شود و از ظرفیت صادراتی بالایی برخوردار هستند.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اینترنت اشیاء ایران شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۲۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند