Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب قصد داریم به‌صورت کاملا تخصصی به معرفی دو شغل پردرآمد در بازار کار مشاغل فنی یعنی " هوشمندسازی ساختمان" و "تعمیرات پکیج دیواری" بپردازیم.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آموزشگاه فنی برق، در این مطلب به بررسی بازار کار و روش‌های کسب درآمد در این دو شغل می‌پردازیم، با ما همراه باشید.

معرفی بازار کار هوشمند سازی ساختمان:

امروزه ساختمان‌های هوشمند به دلیل آسایش و آرامش بسیاری که به همراه می‌آورند بسیار گسترش پیداکرده است، مزایای بیشمار هوشمند سازی ساختمان باعث شده است که تقاضا برای هوشمند سازی افزایش‌یافته و به دنبال آن بازار کار هوشمند سازی ساختمان رونق بیشتری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر در بسیاری از شهرهای بزرگ مانند تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز پروژه‌های هوشمند سازی ساختمان به کار گرفته می‌شود.

با توجه به اینکه پیاده‌سازی پروژه‌های هوشمند سازی ساختمان نیازمند مهارت و دانش تخصصی در بخش‌های مختلفی مانند برق، سخت‌افزار و نرم‌افزار کامپیوتر و ... می‌باشد و به دلیل کمبود نیروی متخصص در این زمینه، نیاز به تربیت متخصص حرفه‌ای در این زمینه بسیار احساس می‌شود.

بدون شک چنین متخصصی می‌تواند بازار کار گسترده و درآمد بالایی داشته باشد.

برای کسب این تخصص و درآمد راه سختی پیش رو نیست، خوشبختانه امروزه دوره‌های هوشمند سازی ساختمان به‌صورت کاملا تخصصی و عملی در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای برگزار می‌گردد، آموزشگاه فنی برق یکی از بهترین آموزشگاه‌های هوشمند سازی ساختمان است که به‌صورت کاملا پروژه محور و زیر نظر اساتید باتجربه دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان را برگزار می‌کند.

آموزش هوشمندسازی ساختمان چگونه منجر به درآمدزایی می‌شود؟

همان‌طور که اشاره شد متخصص هوشمند سازی ساختمان می‌بایست برای پیاده‌سازی پروژه هوشمند سازی دانش و مهارت کافی در رشته‌های گوناگونی مانند برق، عمران، معماری و ... داشته باشد.

در دوره‌های هوشمند سازی ساختمان به‌صورت کاملا حرفه‌ای تمامی مهارت لازم و موردنیاز برای پیاده‌سازی خانه هوشمند آموزش داده می‌شود.

مزیت شرکت در این دوره‌ها این است که با شرکت در این دوره‌ها به‌صورت کاملا عملی و در محیطی نزدیک به محیط واقعی کار مراحل و مباحث هوشمند سازی به شما آموزش داده می‌شود.

این امر باعث می‌شود به‌خوبی و بدون ترس و استرس وارد بازار کارشده و درآمدزایی از طریق پیاده‌سازی پروژه‌های مربوطه بپردازید.

درآمد هوشمند سازی ساختمان چقدر است؟

درآمد پروژه‌های هوشمند سازی ساختمان تحت تاثیر میزان مهارت فنی شما در پیاده‌سازی پروژه‌های مربوطه می‌باشد؛ زیرا همان‌طور که اشاره شد هوشمند سازی ساختمان امری بسیار تخصصی می‌باشد؛ اما در صورت داشتن دانش و تخصص لازم می‌توان به درآمد خوب میانگین ۱۰ میلیون در ماه رسید.

برای رسیدن به این مهارت می‌بایست هزینه کرده و دوره‌های خانه هوشمند را گذراند. البته این هزینه با اجرای اولین پروژه هوشمند سازی جبران خواهد شد.

بازار کار تعمیرات پکیج دیواری

امروزه استفاده از پکیج دیواری به دلیل مزایایی که نسب به دیگر وسایل گرمایشی دارند روزبه‌روز بیشتر خواهد شد.

درواقع می‌توان گفت پکیج دیواری جایگزین دیگر لوازم گرمایشی شده و تقریبا در تمامی ساختمان‌ها تازه ساز از این وسیله استفاده می‌شود.

با افزایش تقاضا برای نصب پکیج دیواری، همچنین بالا بودن هزینه تعویض پکیج نسبت به تعمیرات آن بدون شک نیاز به تعمیرات پکیج بیشتر خواهد شد و این نشان از بازار کار خوب تعمیرات پکیج دیواری می‌دهد.

چگونه در شغل تعمیرات پکیج دیواری موفق شویم؟

برای موفقیت در شغل تعمیرات پکیج دیواری و کسب درآمد از بازار کار آن می‌بایست کلیه شرایط یک تعمیرکار حرفه‌ای پکیج دیواری را داشته باشید.

مهم‌ترین عامل موفقیت در شغل تعمیرات پکیج داشتن مهارت و دانش لازم و کافی می‌باشد، زیرا تعمیرات پکیج دیواری امری تخصصی بوده که در صورت نداشتن مهارت به‌خوبی نمی‌توانید به تعمیر آن بپردازید.

علاوه بر دانش، رعایت نکات ایمنی و آشنا بودن با آن از دیگر عواملی است که تعمیرکار پکیج باید با آن آشنا باشد، زیرا رعایت نکردن نکات ایمنی مشکلات جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد آورد.

داشتن ارتباطات و تعاملات با نمایندگی‌های پکیج دیواری و دیگر مشاغل مانند تعمیرکار کولر و غیره نیز در موفقیت در بازار کار پکیج تاثیر گذار می‌باشد.

به‌طورکلی باید گفت شرط لازم برای موفقیت در این شغل کسب مهارت تخصصی می‌باشد که با شرکت در دوره آموزش تعمیرات پکیج دیواری در آموزشگاه فنی برق به این تخصص دست خواهید یافت.

درآمد شغل تعمیرات پکیج دیواری چقدر است؟

میزان درآمد در شغل تعمیرات پکیج دیواری متاثر از عوامل گوناگونی مانند، میزان مهارت، دانش و توانایی تعمیرکار، میزان تبلیغات، میزان ارتباطات و تعاملات با دیگر مشاغل، دقت در کار و حسن انجام کار، تعداد ساعات کاری و ... می‌باشد.

به‌طورکلی باید گفت درآمد در شغل‌های فنی حرفه‌ای مانند تعمیرات پکیج، هوشمند سازی، تعمیرات کولر، نصب دوربین مداربسته و ... وابسته به میزان مهارت و پشتکار تکنسین می‌باشد؛ بنابراین برای موفقیت در این مشاغل بهترین راه افزایش سطح دانش و مهارت است که با شرکت در دوره‌های آموزشی به این مهم می‌توان دست‌یافت.

آموزشگاه فنی برق به‌عنوان یکی از بهترین آموزشگاه‌های برق و الکترونیک در ایران دوره‌های متنوعی را به‌صورت کاملا عملی و تخصصی برگزار می‌نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت فنی برق به آدرس www.fannibargh.com مراجعه یا با شماره ۰۲۱۶۶۱۲۱۰۲۹ تماس حاصل نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فنی برق پکیج دیواری هوشمندسازی هوشمند سازی ساختمان آموزشگاه فنی برق پیاده سازی پروژه صورت کاملا بازار کار حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۹۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از آغاز برنامه تعمیرات اساسی سالانه ۳۷ سکوی گازی پارس جنوبی، به‌منظور تولید حداکثری گاز در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت نفت و گاز پارس، محمدحسین متجلی با بیان اینکه امسال برای نخستین‌ بار در طول دوره بهره‌برداری از میدان مشترک پارس جنوبی، برنامه تعمیرات سالانه برای ۳۷ سکوی در حال بهره‌برداری اجرا می‌شود، گفت: با توجه به بازرسی‌های انجام‌شده از سکوهای گازی و ضرورت افزایش ضریب ایمن‌سازی و تداوم تولید پایدار، افزون بر دستورکارهای تعمیراتی معمول سالانه، برنامه نصب، تعویض و تعمیر قطعات و تجهیزات فوق‌سنگین در تعدادی از سکوهای گازی در حال بهره‌برداری در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه مطابق پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، بالاترین رکورد تعمیرات اساسی در سکوهای پارس جنوبی با توجه به بیشترین تعداد سکو و پرحجم‌ترین دستورکارهای تعمیراتی، در سال جاری ثبت می‌شود، گفت: بسیاری از دستور کارهای تعمیراتی سنگین، ازجمله تعویض قطعات بزرگ چندتنی با وجود ضرورت اجرا در سال‌های گذشته، متوقف مانده بود که با همت کارکنان شرکت نفت و گاز پارس، بخشی از آن‌ها در تعمیرات اساسی سال گذشته محقق شد و موارد قابل توجهی نیز در برنامه تعمیرات اساسی سال ۱۴۰۳ از سوی گروه‌های عملیاتی اجرا می‌شود.

 مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس درباره جزئیات تعمیرات سالانه سکوهای گازی پارس جنوبی تصریح کرد: فعالیت‌های تعمیراتی مربوط به تجهیزات سایز بزرگ ازجمله تعویض خم ۳۲ اینچ خطوط لوله دریایی انتقال گاز هشت سکو و تعویض شیرهای عملگر موتوری (MOV) و شیرهای قطع اضطراری ۳۲ اینچ (ESDV) سکوها، از پیچیده‌ترین فعالیت‌های تعمیراتی امسال به شمار می‌رود که با وجود سختی کار در شرایط آب‌وهوایی نامساعد و رطوبت بالا، محدودیت محیطی و شرایط کار در دریا، انتظار داریم با تلاش‌های کارکنان توانمند و متخصص این شرکت، مطابق برنامه تعیین‌شده و در زمان‌ موردنظر به نتیجه برسند.

متجلی تعمیر و رفع نشتی داخلی شیرها، تعویض مبدل‌های سرد و گرم پکیج گلایکول، بازبینی و رفع عیوب مخازن، سرویس و کالیبراسیون شیرآلات، پایش سیستم‌های ایمنی و ابزار دقیق، و تعویض نوک مشعل (Flare Tip) را از دیگر برنامه‌های تعیین‌شده برشمرد و افزود: افزون بر این موارد، اسیدشویی صافی‌های سیستم تصفیه آب سکوی فاز یک (SPQ۱) و انجام تست‌های مربوطه، همچنین هم‌فشارسازی خروجی چاه‌ها، تعویض بوم جرثقیل سکوهای ۱۲A و ۱۲B و تعویض سیستم برق اضطراری (UPS) سکوی SPD۹ در برنامه تعمیرات اساسی امسال اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه براساس برنامه زمان‌بندی، تعمیرات اساسی سال ۱۴۰۳ تا آبان‌ امسال پایان می‌یابد، بیان کرد: با توجه به اینکه شرکت نفت و گاز پارس با سهم تولید ۷۰درصدی، بزرگ‌ترین تولیدکننده گاز کشور به شمار می‌آید، تلاش می‌کنیم با درنظرداشتن همه الزام‌های ایمنی، تعمیرات موردنظر تا پیش از فصل سرما خاتمه یابد و با آمادگی کامل برای تأمین گاز مورد نیاز مردم، صنایع و نیروگاه‌ها، به پیشواز فصل زمستان برویم.

دیگر خبرها

  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • خط لوله آبنیل ـ اصفهان ایمن سازی شد
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار