Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک : عبدالرضا گلپایگانی در چهارمین همایش ساختمان پایدار و مصرف بهینه انرژی، اظهارکرد: در این همایش بحث ساختمان های پایدار و ایرانی و اسلامی را مطرح کردیم چراکه تصور ما این است که اصولا معماری و شهرسازی که مهربان با طبیعت باشد حتما پایدار خواهد بود.

وی ادامه داد: یکی از رویکردهای اساسی مدیریت شهری بحث برنامه کاهش آلودگی زیست محیطی است با توجه به اقلیم و ارزش های طبیعی شهر تهران این رویکرد در عملکرد گوناگونی باید خودش را در شهر و ساختمان سازی نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران اظهارکرد: ما بحث معماری همساز با اقلیم و محیط را به عنوان یک دستور کار در معاونت معماری شهرسازی قرار داده و روی آن مطالعات و برنامه های جدی داریم. در سازمان نوسازی همکاران ما نمونه هایی را طراحی کردند که امیدورایم به مرحله اجرا برسد.

گلپایگانی اظهارکرد: موضوعی که می‌تواند با ساختمان های پایدارمرتبط باشد بحث هوشمند سازی ساختمان ها یا هوشمند سازی شهر است که در این زمینه ما مقدماتی را که به حوزه شهرسازی و معماری برمی گردد، آغاز کرده ایم.

وی ادامه داد: درواقع اگر اطلاعات ساختمان ها را تدوین کرده و سیستم "بی آی ام" را بتوانیم مستقر کنیم این امر به هوشمندسازی شهر کمک می کند تا شهر پایداری داشته باشیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران بیان کرد: این هوشمندسازی به عنوان یک ابزار به ما کمک می کند که در مصرف انرژی و مدیریت ساختمان ها بتوانیم از همه ظرفیت ها به بهترین شکل استفاده کنیم. همچنین در زمینه حوزه مرتبط با شهرسازی آنچه که در راستای هوشمند سازی بیشتر شهر پیش رود به طور حتم در آن زمینه اقدام می کنیم درواقع در حال حاضر در زمینه صدور پروانه ساختمانی اقداماتی انجام شده و حتی اکنون ثبت درخواست پروانه به صورت غیرحضوری آماده و انجام می شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر کنترل چارچوب های اصلی صدور پروانه به صورت هوشمند در شهرداری تهران عملیاتی شده و امیدواریم که روز به روز بر دامنه آن گسترده تر و کیفیت آن افزایش یابد.

گلپایگانی در ادامه با بیان اینکه یکی از رویکردهای اساسی ما مهندسی کردن ساختمان سازی است، گفت: ما شاهد ساخت ساختمان هایی هستیم که خیلی از آنها مهندسی نشده است. ساختمان هایی با سن 20 سال تخریب شده و ساختمان هایی با ارزیابی در مرکز مطالعات شهرداری تهران، ساخته می شود. درواقع این امر در سال 94 کلید خورد و ساخت و سازهایی در بافت فرسوده انجام شد که البته بیش از 50 درصد آنها کیفیت مهندسی کافی را نداشت.

وی بیان کرد: مهندسی کردن صنعت ساختمان حتما پیش نیازی است که ما را به سمت ساختمان های پایدار خواهد برد. اکنون شاهد هستیم که ساختمانی که براساس تمام اصول مهندسی و مبحث 19 مقررات ساختمانی ساخته می شود ولی با ساختمان هایی که بدون اصول ساخته می شود در بازار تفاوتی ندارد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه مهندسی کردن ساختمان حتما یکی از رویکرد مهم ما است، افزود: تا دو سال گذشته شاید کمتر ساختمان هایی می دیدیم که وال‌پست را اجرا می کرد این یک موضوع ساده بوده و هزینه بسیاری را تحمیل نمی کند اما گاهی اجرا نمی شود؛ این رویکرد مهندسی کردن ساختمان و مسئولیت ما در خصوص سرمایه ملی و جان مردم ما را وادار کرده تا با کمک افراد در سازمان نظام مهندسی و البته همکاری سازندگان و بازرسان شهرداری وال پست انجام شود و شاید تقریبا کمتر ساختمانی در شهر باشد که وال پست را در شهر اجرا نکند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران ادامه داد: ما نظارت کافی داشته و با ماموران و مهندس ناظر متخلف برخورد می کنیم.

وی اظهارکرد: خوشبختانه در ویرایش مبحث 19 که مراحل پایانی آن را می گذارد به بحث رده بندی ساختمان ها تاکید شده است که امیدواریم همکاران با جدیت بیشتر ملزومات این مبحث را رعایت کنند و نگاه جدی به آن داشته باشند. اما بخش های دیگری دیده شده که به سمت کیفی سازی می رود که بتوانیم ساختمان را از نظر مصرف انرژی رده بندی کنیم.

گلپایگانی در ادامه با اشاره به اینکه تعداد مهندسانی که در شهر تهران فعال و پروانه اشتغال دارند خود شبکه بزرگ هستند، گفت: مدیریت شهری نتوانسته از این شبکه بزرگ درست استفاده کند.

وی افزود: یک مسئله بسیار مهم توجه بر این موضوع است که فرآیندها یک شبه عملیاتی نمی شوند که بگوییم از فردای این همایش این اتفاق رخ می دهد چراکه فرآیندها گام به گام بوده و هیچ الگویی در جامعه به صورت دستوری انجام نمی شود.

گلپایگانی الگو سازی به آگاه سازی و کمک دست اندکاران و پیگیری مجدانه و تلاش شبانه‌روزی نیاز دارد، افزود: اگر ما بتوانیم کیفیت را تجاری سازی کنیم این یک الگوی خوب است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: حسین قدیانی مزدک میرزایی محمود حجتی هفته بسیج پگاه آهنگرانی یارانه حمایتی مهناز افشار کد دستوری طرح معیشتی عبدالرضا گلپایگانی صنعت ساختمان صدور پروانه شهرسازی هوشمند سازی ساختمان شهر هوشمند تکنولوژی در ساختمان حسین قدیانی مزدک میرزایی محمود حجتی هفته بسیج پگاه آهنگرانی یارانه حمایتی مهناز افشار کد دستوری طرح معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۹۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا محمدی، مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در حاشیه مراسم تکریم ۸۰۰ نفر از پاکبانان شهر تهران اظهار کرد: بی‌تردید امروز شهر تهران از پاریس تمیزتر است. در حال حاضر نظرسنجی درخصوص نظافت شهر تهران از مردم انجام نشده است؛ اما سامانه ۱۳۷ که سامانه‌ای نظارتی است نظرات مردم را منعکس می‌کند. از این منظر شاهد کاهش ۶۵ درصدی شکایت‌ها در حوزه پسماند هستیم.

وی افزود: از نگاه میدانی نیز با توجه به بهبود عوامل موثر در نظافت شهر شاهد بهبود وضعیت هستیم. یکی از مشکلات ما در حوزه جمع‌آوری پسماند معدل مدل ماشین‌آلات بود که از ۹۱ تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری به ۱۴۰۰ خواهد رسید. این موضوع می‌تواند تاثیر بسزایی در کیفیت جمع‌آوری زباله داشته باشد. از سوی دیگر کف حقوق پاکبانان از ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون تومان افزایش پیدا کرد تا به این ترتیب قدر این زحمتکشان بیشتر دیده شود.

محمدی تصریح کرد: بر اساس ابلاغیه وزارت کار سطح حقوق پاکبانان را افزایش دادیم و افزایش بیشتر نیز در دستور کار قرار گرفته است که اثرات آن را می‌توانیم در کف خیابان مشاهده کنیم. وضعیت شهر تهران در حوزه پسماند بهبود یافته، ولی ما همچنان راضی به این مقدار نیستیم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر بالاترین امتیاز پیمانکاران در سطح مناطق ۷۵ از ۱۰۰ است که نشان می‌دهد همچنان جای کار وجود دارد البته پیمانکاری هم داریم که ۴۰ امتیاز کسب کرده است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درخصوص وضعیت مخازن در سطح شهر گفت: سال گذشته ۳۳ درصد کل مخازن سطح شهر نوسازی شد. ۱۷ هزار مخزن جدید در سال گذشته در میان مناطق توزیع شد و در موضوع شستشو و نگهداشت مخازن با توجه به تبدیل شدن قراردادها به قراردادهای حجمی، قطعاً از این پس وضعیت شستشوی مخازن بهتر خواهد شد.

محمدی در پاسخ به سوالی درخصوص قیمت خرید زباله خشک در اپلیکیشن نوماند، اظهار کرد: قیمت خرید زباله خشک در نوماند توسط پیمانکاران در دل قراردادهای بسته شده تعیین شده است پیمانکاران با توجه به هزینه‌های جمع‌آوری و حمل به این قیمت‌ها رسیده‌اند. بی‌تردید این پیمانکاران هزینه‌هایی دارند که افرادی که به صورت غیرمجاز خریداری می‌کنند بالاتر باشد؛ اما غیر از پیمانکار شهرداری هر کسی نسبت به خرید زباله ارزشمند اقدام کند، جرم است.

تنظیم پیش‌نویس قرارداد زباله‌سوز ۶ هزار تنی تهران تا دو هفته آینده

وی درباره زباله‌سوز ۶ هزار تنی تهران نیز گفت: با توجه به اینکه انعقاد چنین قراردادی در کشور در این سطح برای اولین بار است شرکت‌های مشاور برای انعقاد این قرارداد نیاز به بررسی‌های بیشتر و اخذ مشاوره‌های فنی بیشتر داشتند؛ لذا مقرر شد از مجموعه‌های دانشگاهی و همچنین کارشناسان وزارت کشور استفاده کنیم. در این مسیر یک مشاور بین‌المللی نیز استخدام کردیم تا این قراردادها تنظیم شود. امیدواریم تا دو هفته آینده پیش‌نویس این قرارداد تنظیم شود.

موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در خصوص شیرابه و انتشار آن در هنگام حمل پسماند و در مجموعه آرادکوه، اظهار کرد: بیش از هفتاد سال است که در مجموعه آرادکوه زباله دفن می‌شود طبیعتاً بوی نامطبوع در آنجا وجود دارد؛ لذا برنامه‌ریزی شده که به عنوان تنها راه حل آلودگی زیست محیطی و گاز متان موجود در آنجا استحصال این گاز انجام شود که منابع و اعتبارات در طرح جامع دیده شده و مقرر بود تا اسفندماه سال گذشته برای جذب سرمایه‌گذار اقدام شود که با یک ماه و نیم تأخیر در اردیبهشت‌ماه فراخوان جذب سرمایه‌گذار انجام خواهد شد. هر چند که این موضوع برای شهرداری تهران پرهزینه است؛ اما آن را به عنوان یک راه حل تمام کننده و حلقه پایانی مدیریت پسماند پذیرفته است. اما موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد و خوشبختانه دریاچه شیرابه‌ای که در گذشته وجود داشته امروز خشک شده و دیگر وجود ندارد.

محمدی درخصوص تعداد کاربران اپلیکیشن نوماند گفت: هدف‌گذاری که دنبال کردیم این بود که روزانه ۱۹۰۰ نفر در این اپلیکیشن ثبت‌نام کنند که در مجموع حدود ۴۲ هزار نفر می‌شد که در حال حاضر ۴۵ درصد از هدف‌گذاری ما محقق شده است و تبلیغات مویرگی برای افزایش تعداد کاربران نیز به صورت جدی دنبال می‌شود.

جاری شدن شیرابه از خودروهای حمل پسماند تخلف است

وی در خصوص شیرابه‌ای که از خودروهای حمل پسماند بعضاً جاری می‌شود نیز تصریح کرد: تمام تلاش این است که بویژه در فصول گرم با نوسازی ناوگان که بخشی از آن مربوط به سیم‌تریلرها می‌شود بتوانیم این موضوع را مدیریت کنیم. تعدادی از این خودروها در سال گذشته نوسازی و اورهال شدند و نظارت بر پیمانکار نیز در این حوزه به صورت جدی افزایش پیدا کرده است. اگر این موضوع در سطح شهر دیده می‌شود تخلف است و قطعاً با آن برخورد خواهیم کرد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران ادامه داد: مرکز تحقیق و پژوهشی به صورت مشترک با شهاب‌خودرو راه اندازی خواهیم کرد که ماشین‌هایی طراحی کنند که به صورت وکیوم شده به هیچ عنوان شیرابه از آن خارج نشود و به این ترتیب وضعیت بهبود پیدا کند.

محمدی درخصوص به کارگیری اتباع غیرمجاز در حوزه مدیریت پسماند گفت: به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد؛ اما از افراد زیر ۱۸ سال و اتباع غیرقانونی پیمانکاران نباید استفاده کنند و در صورت انجام این کار تخلف است و با آن برخورد می‌شود.

کد خبر 6092924

دیگر خبرها

  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • پانوپتیکون و کاربرد آن در شهرسازی مدرن چیست؟
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه