Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@19:07:46 GMT

هوشمندسازی درصنعت برق عقب تر از انتظارها است

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۴۳۵۴

هوشمندسازی درصنعت برق عقب تر از انتظارها است

تهران- ایرنا- معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر معتقد است روند هوشمند سازی در سه بخش کنتورهای هوشمند، خود شبکه و بخش مصرف عقب ماندگی زیادی دارد و به اندازه انتظارپیش نرفته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، تعرفه های برق از روز دوم اردیبهشت ماه برای همه مشترکان افزایش هفت درصدی داشت، علاوه براین و با هدف تشویق مشترکان پر مصرف به مدیریت صحیح از ابتدای خرداد ماه، این مشترکان باید 16 درصد بیشتر بهای برق مصرفی خود را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از راهکارهای مناسب برای اعمال صحیح مدیریت مصرف استفاده از روش های هوشمند سازی است.
در همین رابطه «محمود رضا حقی فام » روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، هوشمند سازی را شامل بخش های مختلفی همانند کنتورها، شبکه تولید برق و مصرف کنندگان دانست و افزود:در ارتباط با کنتورهای هوشمند، خیلی برنامه ها طبق انتظارجلو نرفته است به گونه ای که تعداد کنتورهای هوشمند نسبت به تعداد مصرف کنندگان بسیار کم است.
وی افزود: امسال یک جهشی در نصب کنتورهای هوشمند خواهیم داشت و میزان تولید را درحد میلیونی افزایش خواهیم داد.
حقی فام با تاکید بر عقب ماندگی زیادی که در بخش کنتورهای هوشمند وجود دارد، خاطرنشان ساخت:کارهای زیادی باید در این بخش انجام شود تا به نقطه مطلوب برسیم.
*هوشمند سازی شبکه در گرومحدودیت های مالی
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیرگفت: هوشمند سازی در بخش شبکه چنانچه به معنای اتوماسیون در نظرگرفته شود، درحال گسترش است.
به گفته وی، اکنون در بخش شبکه در خیلی نقاط کلید ها، از راه دور کنترل می شوند و کارهای مختلف دیگری هم در حال انجام است.
حقی فام افزود: ایجاد زیرساخت ها در این بخش نیاز به تامین منابع مالی دارد و اکنون محدودیت های مالی اجازه کار بیشتری نمی دهد. هرچند که می توان کارهای زیادی در این بخش انجام داد.

*نیاز به ورود نظام مهندسی ساختمان به هوشمند سازی در بخش مصرف
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر هوشمند سازی در بخش مصرف کننده را شامل مصارف خانگی، تجاری و اداری دانست و افزود: هوشمند سازی در این بخش ارتباط زیادی با شرکت توانیر ندارد و باید سازمان نظام مهندسی ساختمان به آن وارد شود.
وی اضافه کرد: چنین به نظر می رسد هوشمند سازی در بخش مصارف خانگی هم چندان پیشرفت خوبی ندارد و در این بخش نیز کارزیادی صورت نگرفته است.
حقی فام گفت: مطالبه عمومی ما از سازمان نظام مهندسی ساختمان این است که به هوشمندسازی ساختمان ها جدی تر وارد شده تا بتوان مدیریت مصرف صحیحی در این بخش اعمال شود.
به گزارش ایرنا، هوشمند سازی یعنی استفاده از تکنیک ها و ابزارهای فناوری و اطلاعات به منظور مدیریت، ادراه صحیح امور، ساده سازی فعالیت ها، ارتقا سبک زندگی، حرفه ای تر شدن کارها و فعالیت ها، سرعت بخشیدن به امور، انجام کار صحیح ، کاهش مصرف انرژی و بصورت کلی استفاده حداکثری از کیفیت و سرویس هایی که می توان از فناوری اطلاعات در چارچوب شاخص ها و فاکتورهای زندگی از آن بهره گرفت.
اقتصام**2078**1559

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شركت توانير هوشمند سازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۴۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: با توجه به کمبود آب، آب‌نماها با حرکت آب به صورت چرخشی مصرف پایینی دارد و تأمین آب ۴۱ آب‌نمای این منطقه از شبکه آب‌رسانی شهری نیست.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت احداث آب‌نماها در شهر اظهار کرد: استفاده از آبنما در نزدیکی محل زندگی و محل رفت و آمد شهروندان سبب آرامش می‌شود، چراکه آب نمادی از پاکی و آرامش است همچنین آبنما با ایجاد چشم‌اندازی زیبا و دل‌انگیز همراه با آوای خوش فرود مایع زندگی، می‌تواند در یک لحظه تمام رفتارهای بد روانی را از دل و جان آن‌ها بزداید.

وی افزود: علاوه بر عنصر آب به‌عنوان یکی از زیباترین زمینه‌های دیداری و یکی از موارد تکمیلی فضای سبز شهری مور استفاده قرار می‌گیرد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به وجود ۴۱ آب‌نما در سطح این منطقه تصریح کرد: در راستای احترام به مردم شهر آب‌نماهایی بنا به موقعیت مکانی همچون بوستان‌ها، معابر و یا تقاطع‌ها ایجاد شده است که موجب کاهش تنش‌های مردمی می‌شود، به‌طور مثال در محل تقاطع جای توقف خودرو پشت چراغ قرمز، روشنی آب‌نما موجب شده است راننده و سرنشینان خودرو با آرامش دقایق را سپری کنند.

محمدحسینی ادامه داد: آب‌نماهایی که در بوستان‌ها احداث می‌شود، با مساحت بیشتر با نمایش مطلوب پرتاب آب همچنین وجود نیمکت‌هایی در اطراف آن محیطی دلنشین را برای اهالی و رهگذران ایجاد و مدت زمان آرامش بخشی برای آن‌ها فراهم می‌کند

وی با اشاره به نگهداری آب‌نماها گفت: با توجه به فعال بودن آب‌نماها در ساعاتی از روز، نوسازی و تعمیر دوره‌ای آب‌نماها در برنامه‌های این منطقه قرار می‌گیرد؛ از طرف دیگر تعمیرات اساسی همچون رنگ‌آمیزی و نوسازی تأسیسات برق و آبرسانی نیز جز فعالیت‌های همکاران خدوم اداره خدمات شهری این منطقه قرار خواهد گرفت.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: با توجه به کمبود آب، آب‌نماها با حرکت آب به صورت چرخشی مصرف پایینی داشته و تأمین آب آن از شبکه آب‌رسانی شهری نیست، همچنین آلودگی آب داخل آب‌نما موجب شده است هر هفته یا هر دو هفته یک بار نیاز به تعویض آب داشته باشد که متذکر می‌شویم تعویض آب با کف‌کش بوده و برای مصرف مجدد به فضاهای سبز شهری هدایت می‌شود.

کد خبر 748612

دیگر خبرها

  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست